Termeni si Conditii generale - ExpertiOnline.ro

Bine ati venit la www.ExpertiOnline.ro (“ExpertiOnline.ro” sau “Site”). Acest Site reprezinta o platforma ce faciliteaza legatura intre experti din diverse domenii si persoane interesate de sfaturile acestor experti. ExpertiOnline.ro este proprietatea S.C. CODE932 S.R.L. (“Code932”). Code932 are libertate de actiune totala asupra modului de functionare al Site-ului si schimbarile sau terminarea sa sunt decizii ce pot fi luate unilateral de catre Code932. Acest set de Termeni si Conditii Generale defineste si contine toti termenii si conditiile ce trebuie respectate intre dumneavoastra, ca si membru (“Membru”) si ExpertOnline.ro. Prin finalizarea procedurii de inregistrare ca si Membru pe Site, si prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Generale se va realiza o legatura contractuala intre dumneavoastra si ExpertOnline.ro. Va rugam cititi cu mare atentie toti acesti Termeni si Conditii Generale. Daca nu sunteti de accord cu acesti Termeni si Conditii Generale nu va veti putea inregistra pe Site ca si Membru.

RECUNOASTETI PE PROPRIE RASPUNDERE CA PENTRU A INTRA IN ACEASTA FORMA DE COLABORARE CU EXPERTIONLINE.RO SUNTETI MAJOR (VARSTA MAI MARE DE 18 ANI) SI CA INDEPLINITI CONDITIILE LEGALE DE A PUTEA FI PARTE A UNUI CONTRACT LEGAL.

Sus

Definirea Serviciilor

ExpertiOnline.ro oferta o platforma tehnica cu ajutorul careia un Membru poate gasi un Expert si poate cere de la acesta sfaturi sau servicii prin intermediul platformei ExpertiOnline.ro. ExpertiOnline.ro ofera posibilitatea Membrilor sa intre in contact si sa comunice cu Experti si sa plateasca pentru serviciile oferite de Experti. ExpertiOnline.ro nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea asupra disponibilitatii Expertilor de a oferi sfaturi sau servicii, calitatii sau certificarii Expertilor, si nu ofera nicio garantie asupra serviciilor de consultant pe care Expertii le ofera Membrilor. ExpertiOnline.ro nu verifica in niciun fel diplomele, calificarile, calitatile sau istoricul Expertilor. De aceea ExpertiOnline.ro incurajeaza Membrii sa se asigure de capacitatea Expertilor de a oferi serviciile dorite in perioada GRATUITA de discutie atunci cand Membrul intra in contact cu Expertul.

EXPERTIONLINE.RO NU RECOMANDA, PROMOVEAZA, VERIFICA, EVALUEAZA SAU GARANTEAZA NICIUN SFAT, INFORMATIE, SAU ALTE SERVICII OFERITE DE CATRE EXPERTI, SI NIMIC NU VA FI CONSIDERAT CA RECOMANDARE, PROMOVARESAU GARANTIE A VREUNUI EXPERT. EXPERTIONLINE.RO NU GARANTEAZA VALIDITATEA, CORECTITUDINEA, INTEGRITATEA, SIGURANTA, LEGALITATEA, CALITATEA SAU APLICABILITATEA CONTINUTULUI COMUNICAT ORAL, SCRIS SAU TRANSMIS SUB ORICE FORMA DE CATRE EXPERTI SI A NICIUNUI SFAT OFERIT, INCLUZAND ORICE INFORMATIE CONTINUTA IN PAGINA DE DESCRIERE A EXPERTULUI. EXPERTIONLINE.RO NU VA FI CONSIDERAT RESPONSABIL PENTRU NICIUN PREJUDICIU DATORAT INCREDERII OFERITE DE MEMBRU UNUI EXPERT SAU INFORMATIILOR TRANSMISE DE CATRE ACESTA.

Sus

Interactiunea cu experti din domeniile medicale, legale, avocati si alti experti

DACA UN MEMBRU DECIDE SA INTERACTIONEZE CU UN PSIHOLOG SAU EXPERT DIN ORICE DOMENIU MEDICAL, AVOCAT SAU ORICE ALT EXPERT DE PE SITE, RELATIA MEMBRULUI ESTE DOAR CU ACEL EXPERT. EXPERTIONLINE.RO NU SE IMPLICA IN NICIUN FEL IN NATURA SAU SUBSTANTA RELATIEI SAU IN SFATURILE SAU INFORMATIILE comunicate INTRE CEI DOI, SI NU VALIDEAZA INFORMATIILE SAU SFATURILE SAU ORICE ALTA INFORMATIE SAU MATERIAL TRANSMIS CATRE MEMBRU DE CATRE EXPERTI.

SFATURILE SAU INFORMATIILE OFERITE DE CATRE EXPERTI SUNT DOAR CU ROL INFORMATIV, SI NU VOR FI CONSIDERATE O ALTERNATIVA PENTRU SFATURILE PROFESIONALE. FARA A LIMITA DECLARATIILE ANTERIOARE, SFATURILE SAU INFORMATIILE OFERITE DE CATRE MEDICI SAU ALTI PROFESIONISTI DIN DOMENIUL MEDICAL SUNT DOAR CU ROL INFORMATIV SI NU INLOCUIESC UN CONSULT FATA-IN-FATA A MEMBRULUI CU UN DOCTOR. MEMBRII NU TREBUIE SA SE BAZEZE DOAR PE SFATURILE PRIMITE IN ACESTE DOMENII DE LA EXPERTII DE PE ACEST SITE. eXPERTIONLINE.RO RECOMANDA CA UN MEMBRU CE CAUTA AJUTOR IN DOMENIUL MEDICAL SA STABILEASCA UN CONSULT IN PERSOANA CU UN MEDIC SPECIALIST.

ExpertiOnline.ro recomanda Membrilor prudenta sporita in cazul in care acestia doresc sa apeleze un Expert din domeniul medical, legal sau alt tip de Expert de pe Site. Membrii inteleg ca este responsabilitatea lor de a verifica certificarea si licentierea Expertilor din domeniul medical , legal sau orice alt tip de Expert de pe Site.

Membrii inteleg ca niciun Expert nu este angajat,agent sau reprezentant al ExpertiOnline.ro si ExpertiOnline.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru actele Expertilor. Membrii inteleg si confirma ca, desi un Expert (de orice fel) poate fi contactat prin Site, ExpertiOnline.ro nu poate prevedea sau evalua nivelul de competenta sau caracterul potrivit ale Expertului pentru nevoile Membrului. Membrul de asemeni intelege ca Membrul are integral responsabilitatea asupra deciziei de a accesa un Expert (indiferent de domeniul acestuia) pe Site si de a continua interactiunea cu acesta, si ca rolul ExpertiOnline.ro este strict limitat la a oferi platforma tehnica pentru ca aceasta interactiune sa fie posibila.
Membrii sunt de acord sa nu tina responsabili pe oricare dintre ExpertiOnline.ro, conducerea sa, angajatii, agentii, succesorii, consultantii si reprezentantii sai de orice vina sau acuza de orice natura rezultata de pe urma interactiunii cu Experti de orice tip (din orice domeniu: medical, legal sau orice altul) prin intermediul Site-ului.

DACA VA GANDITI SA VA SINUCIDETI SAU SIMTITI CA SUNTETI IN PERICOL DE ORICE FEL, SAU CA REPREZENTATI DUMNEAVOASTRA UN PERICOL DE ORICE FEL PENTRU DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU TERTE PESOANE, VA RUGAM APELATI IMEDIAT LA SERVICIUL URGENTE 122 SI NOTIFICATI IMEDIAT POLITIA SAU SERVICIILE DE URGENTA.

Opiniile Expertilor din domeniul medical, legal si alte tipuri de Experti trebuiesc privite doar ca opiniile lor si nu ale ExpertiOnline.ro. ExpertiOnline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului Site-ului, incusiv asupra informatiilor biografice, a calificarilor, recomandarilor sau alte date legate de Experti. ExpertiOnline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele cauzate persoanelor sau proprietatilor, pornite de la folosirea oricaror informatii sau sfaturi sub orice forma puse la dispozitie de un Expert.

Membrii trebuie sa verifice independent calificarea, experienta si recomandarile oricarui Expert pe care il contacteaza.

Sus

Continut

ExpertiOnline.ro poate afisa continut, incluzand informatii financiare, oferite de terte parti. Acest fel de continut este oferit doar in scopuri informationale si nu pentru scopuri de tranzactii sau investitii. Mai mult, ExpertiOnline.ro nu garateaza validitatea, acuratetea sau disponibilitatea continutului si sfaturile Expertilor, si nu va fi raspunzator pentru nicio dauna de orice fel suferita de Membrii datorita considerarii si folosirii acestor sfaturi.
Informatiile oferite de catre Experti trebuiesc folosite doar ca referinte. Consultarea unui Expert prin intermediul ExpertiOnline.ro nu poate si nu va inlocui intalnirea cu un profesionist al acelui domeniu. Membrii sunt incurajati sa verifice informatiile oferite de catre Experti. Orice informatie de pe ExpertiOnline.ro si orice informatie oferite de catre Experti nu este oferita cu intentia de a solutiona o anumita problema ci are un caracter general. INCREDEREA IN ACESTE INFORMATII ESTE LA LATITUDINEA MEMBRULUI SI DOAR AL LUI.

Limitarea raspunderii
MEMBRII INTELEG SI CONFIRMA CA SERVICIILE EXPERTIONLINE.RO SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” SI DE ACEEA MEMBRII NU VOR AVEA NICIO CERERE SAU PRETENTIE VIS-À-VIS DE EXPERTIONLINE.RO LEGATE DE EXPERTI, PROPRIETATI, LIMITARI SAU COMPATIBILITATI CU NEVOILE MEMBRILOR. UTILIZAREA EXPERTIONLINE.RO SE FACE DOAR PE PROPRIA RASPUNDERE A MEMBRILOR. EXPERTIONLINE.RO SE DEZICE DE ORICE GARANTIE PENTRU INFORMATIILE AFISATE SAU TRANSMISE DE CATRE EXPERTI. DACA UN MEMBRU DECIDE SA SE INCREADA IN INFORMATIILE OFERITE DE UN EXPERT , FOLOSIND EXPERTIONLINE.RO, MEMBRUL TREBUIE SA EXERCITE UN NIVEL RIDICAT DE PRECAUTIE. MEMBRII NU VOR AVEA NICI O CERERE SAU PRETENTIE VIS-À-VIS EXPERTIONLINE.RO, AFILIATII SAI, PRECUM SI ADMINISTRATORII, DIRECTORII, ACTIONARII, ANGAJATII, SUBCONTRACTORII SI AGENTII SAI IN LEGATURA CU ORICE SERVICIU SAU SFAT PE CARE MEMBRUL DECIDE SA IL ACCEPTE DE LA UN EXPERT SI SA IL CONSIDERE DE INCREDERE. EXPERTIONLINE.RO NU VA FI CONSIDERAT TRANSMITATOR SAU PRIMITOR PENTRU NICIO INFORMATIE TRANSMISA PRIN INTERMEDIUL EXPERTIONLINE.RO. CUMPARAREA DE SERVICII ESTE FACUTA DOAR PE RISCUL MEMBRULUI.

RASPUNDEREA EXPERTI ONLINE.RO, AFILIATILOR SAI, ADMINISTRATORILOR SAI, DIRECTORILOR, ASOCIATILOR SAI, ANGAJATILOR SAI, SUBCONTRACTORILOR SI AGENTILOR SAI PENTRU ORICE ACTIUNE/INACTIUNE IN LEGATURA CU ACEST CONTRACT NU VA DEPASI IN NICIUN CAZ SUMA TOTALA PLATITA DE CATRE MEMBRU CATRE EXPERT PRIN EXPERTI ONLINE INTR-O PERIOADA DE SASE LUNI ANTERIOARA NASTERII PRETENTIILOR MEMBRULUI. MEMBRUL RECUNOASTE SI CONFIRMA CA EXPERTI ONLINE.RO NU ESTE RASPUNZATOR IN LEGATURA CU NICIO PRETENTIE, PROCES SAU ORICE FEL DE ACTIUNE IN JUSTITIE INTRODUSA DE UN EXPERT CU PRIVIRE LA PLATA SERVICIILOR DE CATRE MEMBRU SI MEMBRUL AGREEAZA SI GARANTEAZA CA VA DESPAGUBI SI NU VA TINE EXPERTI ONLINE.RO RASPUNZATOR IN LEGATURA CU O ASEMENEA CERERE, PROCES SAU PRETENTIE.

EXPERTIONLINE.RO NU VA FI RESPONSABIL PENTRU A IMPUNE NICO INTELEGERE FACUTA INTRE UN EXPERT SI UN MEMBRU, INCLUZAND TAXA PLATITA DE MEMBRU. MEMBRII VOR FI SINGURII RESPONSABILI PENTRU ORICE INTELEGERE FACUTA CU UN EXPERT, IN SPECIAL DACA O ASTFEL DE INTELEGERE DEPASESTE CADRUL EXPERTIONLINE.RO.

EXPERTIONLINE.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU NICIO INTELEGERE, CONTRACT SAU CONVENTIE CARE A FOST INCHEIATA DE CATRE UN MEMBRU CU UN EXPERT INAFARA PLATFORMEI EXPERTIONLINE.RO.

IN EVENTUALITATEA UNEI DISPUTE LEGATE DE ORICE TRANZACTIE EFECTUATA PRIN EXPERTIONLINE.RO, MEMBRII EXONEREAZA EXPERTIONLINE.RO, AFILIATII SAI, OFITERI SAI, DIRECTORII, ACTIONARII, ANGAJATII, SUBCONTRACTORII SI AGENTII SAI DE ORICE ACTIUNE, ACUZA SAU CERERE SI DE ORICE PIERDERE (DIRECTA, INDIRECTA, ACCIDENTALA), DAUNE, COSTURI, INCLUZAND FARA LIMITARE COSTURI LEGATE DE JUDECATA SAU AVOCATI, PE CARE MEMBRII LE POT AVEA FATA DE CEI MAI SUS MENTIONATI.

Sus

Inregistrarea Membrilor

Prin completarea formularului de inregistrare ca si Membru pe Site, dumneavoastra, intelegeti, aprobati si garantati urmatoarele:

 • Aveti varsta de cel putin 18 ani impliniti in momentul completarii formularului;
 • Informatiile pe care le completati pe Site sunt corecte, adevarate si complete, si veti mentine aceste informatii corecte, adevarate si complete pe intreaga durata a colaborarii dintre dumneavoastra si ExpertiOnline.ro.
Sus

Conduita Membrilor

Dumneavoastra, in calitate de Membru, veti fi singurul responsabil pentru conduita, afisarile si transmiterile de orice fel pe care le veti face sub contul si parola dumneavoastra. Garantati si declarati pe proprie raspundere ca atata timp cat veti folosi ExpertiOnline.ro, dumneavoastra veti actiona in acord cu urmatoarele reguli si sunteti de acord cu urmatoarele:

 • Membrul este singurul raspunzator sa verifice identitatea Expertului, calificarile si recomandarile acestuia, datele biografice, licentele, si orice alta informatie furnizata de catre Expert Membrului;
 • ExpertiOnline.ro nu poate si nu va face niciun efort pentru a verifica identitatea, calificarile, recomandarile, datele biografice si orice informatie cu privire la Expert;
 • ExpertiOnline.ro nu nu verifica calitatea, relevanta, sau acuratetea sfaturilor, calificarea Expertilor de a oferi anumite sfaturi, daca Expertul este afisat in cea mai potrivita categorie pe Site, acuratetea oricaror afisari sau transmisii de pe Site facute de Experti sau Membri;
 • Membrii aproba ca orice informatie sau continut pe care il afiseaza, transmit sau primesc prin ExpertiOnline.ro nu va fi considerat confidential, cu exceptia datelor cu caracter personal primite si/sau prelucrate de ExpertiOnline.ro. Membrii ofera Site-ului si catre ExpertiOnline.ro drepturi nelimitate, irevocabile, libere de licenta pentru folosire, reproducere, afisare, editare, copiere si transmitere publica si privata pentru orice informatie afisata pe Site de catre acestia;
 • Membrii sunt de acord ca ExpertiOnline.ro sa colecteze si sa proceseze orice informatie personala sau cu carater impersonal, sub conditia respectarii legislatiei in vigoare privitoare la datele cu caracter personal;
 • Toate interactiunile intre Membru si Expert vor fi taxate doar prin ExpertiOnline.ro fie ca ele sunt online sau offline. Membrii sunt de acord sa respecte termenii de plata ai Expertului, sa foloseasca ExpertiOnline.ro si sa plateasca ExpertiOnline.ro pentru toate serviciile dintre Experti si Membri desfasurate prin intermediul ExpertiOnline.ro;
 • Membrii nu vor intreprinde nicio operatiune sau actiune care sa submineze sau sa manipuleze sistemul de evaluare si raportare al Expertilor de pe Site. Doar evaluarile pentru sesiunile platite sunt cele ce vor fi afisate pe pagina Expertului si vor afecta statisticile despre Expertul respectiv. ExpertiOnline.ro poate modifica dupa cum singur dispune sistemele de calcul sau afisare a informatiilor de evaluare.
 • Membrii nu vor interfera si nu vor interveni asupra serverelor si retelei ExpertiOnline.ro, sub sanctiunea platii de daune-interese corespunzator prejudiciilor suferite de ExpertiOnline.ro sau oricare dintre afiliatii, partenertii contractuali, subcontractorii sau agentii sai.
 • Membrii nu vor incerca sa obtina acces neautorizat pe alte computer sau retele in conexiune cu Site-ul , si nu vor transmite “junk mail”, “spam”, sau orice alta forma de distributie de mesaje nesolicitate in masa;
 • Membrii nu vor transmite prin sistemul ExpertiOnline.ro niciun tip de informatie ilegala, cu caracter de hartuire, amenintatoare, defaimatoare, vulgara, obscena, rasista, rauvoitoare sau orice alt material de acest tip;
 • Membrii nu vor incalca si vor respecta prezenta Intelegere si orice alta forma de intelegere cu ExpertiOnline.ro
 • Membrii nu vor viola sau incalca nicio lege aplicabila local, national sau international, ordonante, statuturi sau coduri etice;
 • Membrii nu vor incarca(upload), afisa, transmite prin e-mail sau prin alte modalitati si nu vor face disponibile : (a) orice informatie sau material care violeaza drepturi ale oricarei terte parti, in special drepturi de autor; (b) orice material de tip publicitar, incluzand servicii de schimb de bannere; (c) orice tip de virus software, trioeni, worm si orice alt tip de aplicatie malitioasa; (d) orice material ce ar putea fi considerat o incurajare la un comportament ce poate fi considerat de tip criminal sau gresit sau incalca orice lege aplicabila;
 • ExpertiOnline.ro faciliteaza schimbul de fisiere intre Membri si Experti. Atunci cand Membrul acceseaza o astfel de fila este in totalitate responsabilitatea lui sa scaneze acel document cu un software antivirus;
 • Membrii nu vor impersona nicio alta persoana sau entitate, si nu va face declaratii false cu privire la statutul sau de angajat, agenti sau afiliat cu orice persoana sau entitate;
 • Membrii nu vor urmari, ameninta sau hartui Experti sau alti Membri si nu vor incerca in niciun fel sa le invadeze acestora intimitatea;
 • ExpertiOnline.ro poate revizui profilul personal al Membrilor si poate corecta erorile de sintaxa sau gramatica. ExpertiOnline.ro nu poate si nu va examina validitatea sau acuratetea informatiilor din profilul membrilor, sau orice afisari sau transmisii ale acestora. In schimb, ExpertiOnline.ro poate, la discretia sa, refuza afisarea sau transmiterea si poate sterge orice continut uploadat de catre Membru. Fara nicio derogare de la cele mai sus mentionate, ExpertiOnline.ro poate sterge orice continut ce nu respecta Termenii si Conditiile Generale. Membrii isi vor asuma toate riscurile asociate cu uploadarea si transmiterea oricarui material atunci cand folosesc ExpertiOnline.ro.
Sus

Membrii si Tarifele ExpertiOnline.ro

Membrii vor fi taxati pentru serviciile prestate de catre Experti prin intermediul ExpertiOnline.ro prin instrumente de plata online conform tarifelor afisate de catre fiecare Expert.

Membrii au obligatia de a informa ExpertiOnline.ro atunci cand Expertii intentioneaza sa ii taxeze altfel decat prin sistemul de plata al ExpertiOnline.ro. O astfel de informare trebuie sa includa o descriere a serviciilor prestate de catre Expert si pretul cerut.

Taxarea Membrilor se face la interval de o secunda. Sistemul de plati implica si terti parteneri. Sistemul de plati nu este considerat fara erori sau flexibil. ExpertiOnline.ro nu il considera un sistem perfect dar face eforturi rezonabile pentru un grad ridicat de securitate. ExpertiOnline.ro nu va fi considerat vinovat pentru orice problema, greseala de calcul sau eroare ce va apare in sistemul de plati. Daca un Membru observa o astfel de eroare este rugat sa o faca cunoscuta echipei ExpertiOnline.ro la adresa de e-mail contabilitate@expertionline.ro .

Sus

Date de logare si Parola

Cand dumneavoastra, ca si Membru, creati si deschideti un cont pe ExpertiOnline.ro, vi se vor cere o serie de date precum o adresa de e-mail valida si o parola. Sunteti in totalitate responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei si a datelor de logare, precum si orice alte date de securitate ale contului dumneavoastra pe ExpertiOnline.ro. Sunteti singurul responsabil pentru toate activitatile care au loc in si din contul dumneavoastra, sub parola dumneavoastra. Nu este permisa utilizarea neautorizata a datelor de logare si a parolei altui Membru. Veti anunta imediat echipa ExpertiOnline.ro daca banuiti ca o terta persoana a folosit neautorizat contul dumneavoastra. ExpertiOnline.ro incurajeaza Membrii sa isi schimbe parola de acces in cont cel putin o data la fiecare 30 de zile. ExpertiOnline.ro nu va fi raspunzator pentru nici o pierdere ce apare ca rezultat a folosirii contului dumneavoastra de catre alta persoana, cu sau fara acordul dumneavoastra.

Sus

Confidentialitate - Informatiile Membrilor

Membrii nu sunt obligati sa furnizeze informatiile cerute de formularul de inregistrare pe ExpertiOnline.ro. In schimb, fara acele informatii Membrii nu vor putea folosi serviciile ExpertiOnline.ro. ExpertiOnline.ro este singurul proprietar al tuturor informatiilor colectate pe Site. ExpertiOnline.ro nu va vinde, imparti sau inchiria aceste informatii catre terti in alte feluri decat cele descrise in prezentul acord. Prin consimtamantul dat asupra acestor Termeni si Conditii Generale, sunteti de acord si intelegeti ca ExpertiOnline.ro poate colecta, procesa si transfera orice informatie, cu caracter privat sau nu, atata timp cat o face pentru scopul in prealabil declarat.

Pentru a putea folosi ExpertiOnline.ro , atat Membrii cat si Expertii trebuie sa completeze formularul de inregistrare. In timpul inregistrarii, Membrilor li se cere sa furnizeze informatii de contact, precum nume sau adresa de e-mail. Aceasta informatie poate fi folosita pentru a contacta membrii in legatura cu servicii pe ExpertiOnline.ro in legatura cu care el/ea si-a manifestat interesul, si sunt deasemenea folosite pentru procesul de logare in contul de Membru. Membrilor li se poate cere sa furnizeze informatii aditionale (precum experienta sau calificari, domenii de interes, profesie, educatie, etc) si identificatori unici (precum nume afisat pe site) pentru ca ExpertiOnline.ro sa poata oferi servicii personalizate pe Site. In acest caz Membrul respectiv poate decide daca ofera acele informatii sau nu.

Informatiile furnizate de Membri in timpul inregistrarii vor fi salvate de catre ExpertiOnline.ro in baza de date. ExpertiOnline.ro va folosi mijloace rezonabile pentru a proteja integritatea si siguranta acestei baze de date. Oricum, aceste mijloace nu sunt 100% sigure si in consecinta ExpertiOnline.ro nu va fi responsabil pentru nicio dauna directa, sau indirecta pe care Membrii o pot suferi in urma unui atac informational asupra acestei baze de date. Membrii aproba ca ExpertiOnline.ro colecteaza si proceseaza datele personale ale Membrilor pentru a le utiliza, cu respectarea legislatiei in vigoare privind preluarea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Sus

Comunicarea Membrilor

ExpertiOnline.ro nu verifica si nu editeaza continutul comunicarii intre Experti si Membri, dar ExpertiOnline.ro poate copia, transmite si revizui comunicatii ce au loc prin intermediul ExpertiOnline.ro pentru suport tehnic si/sau pentru a se asigura de respectarea Termenilor si Conditiilor. Aceste comunicari sunt considerate confidentiale, exceptie facand cazul in care atat Membrii cat si Expertii sunt de acord cu distribuirea lor. Nu toate elementele comunicarii intre Membrii si Experti sunt encriptate si de aceea ele sunt susceptibile de monitorizare neautorizata.

Toate comunicatiile intre Membri si Experti sunt stocate de catre ExpertiOnline.ro pentru o perioada nedeterminata de timp si in anumite conditii decise doar de ExpertiOnline.ro aceste comunicatii pot fi revazute de catre Experti sau Membri.

Sus

Cookies

ExpertiOnline.ro foloseste “cookies” pentru a stoca informatie. Prin “cookie” se defineste un set de date stocate pe hard-diskul Membrului. De exemplu, prin acceptarea acestor “cookie”-uri ale ExpertiOnline.ro, Membrul nu va trebui sa isi introduca datele de logare de fiecare data cand doreste accesul in contul de pe Site, salvand astfel timp. Daca Membrul refuza folosirea acestor “cookie”-uri el/ea poate in continuare folosi ExpertiOnline.ro. “Cookie”-urile sunt deasemenea folosite pentru a urmari si targheta punctele de interes ale Membrilor, pentru a putea imbunatati experienta pe ExpertiOnline.ro. Bineinteles, daca Membrul foloseste acelasi computer pe care il mai folosesc si alte persoane este posibil ca acestea sa poata, in unele circumstante, sa detecteze discutiile dintre Membru si ExpertiOnline.ro. Daca un Membru imparte computerul cu terte persoane, este indicat sa dezactiveze “cookie”-urile atunci cand foloseste acel computer.

Sus

Utilizarea datelor de catre ExpertiOnline.ro

ExpertiOnline.ro foloseste adresele IP pentru a analiza trenduri, pentru a administra Site-ul, pentru a urmari miscarea Membrilor in Site, si pentru a aduna informatii demografice pentru a le folosi. Adresele IP sunt folosite deasemenea si pentru a imbunatati experienta Membrilor pe Site. ExpertiOnline.ro poate retine deasemenea e-mailuri, fisiere si alte comunicari intre Membru si ExpertiOnline.ro pentru a asigura calitatea, pentru a controla si pentru a putea oferi cele mai bune servicii, nefiind insa obligat sa faca acest lucru.
ExpertiOnline.ro poate folosi informatiile oferite de catre Membru, precum si informatii colectate de pe site si din tranzactii efectuate prin ExpertiOnline.ro, pentru a imbunatati ExpertiOnline.ro, pentru a realiza statistici si pentru a oferi aceste statistici tertelor parti, inclusiv in scopuri publicitare. Informatiile divulgate tertelor parti nu vor identifica in mod personal Membrul.

ExpertiOnline.ro poate, la anumite intervale de timp, sa trimita materiale publicitare Membrilor, indiferent daca aceste materiale sunt ale ExpertiOnline.ro sau sunt furnizate de terte parti. Uneori Membrilor li se da posibilitatea de a opta pentru a primi sau nu astfel de materiale. Unele informatii, pe care ExpertiOnline.ro le considera importante pentru buna functionare a Site-ului, nu vor putea fi refuzate de catre Membri.

ExpertiOnline.ro poate folosi detalii ale tranzactiilor si sesiunilor ce au loc pe Site, in scopuri promotionale sau de alt fel, si poate afisa astfel de date, atata timp cat se asigura ca Expertii si Membrii nu pot fi identificati mai mult decat prin numele setat de ei pe Site. Daca un Membru decide sa foloseasca sistemul de recomandare al Site-ului pentru a anunta un prieten despre Site sau orice element al Site-ului, ExpertiOnline.ro va cere Membrului date precum numele si adresa de e-mail a prietenului respectiv. ExpertiOnline.ro va trimite automat la adresa de e-mail furnizata un singur e-mail invitand presoana respectiva sa viziteze zona recomandata de pe Site. ExpertiOnline.ro va stoca aceste informatii in scopul de a trimite astfel de notificari. Prietenul respectiv poate cere stergerea sa din baza de date a ExpertiOnline.ro printr-o cerere trimisa la adresa de e-mail office@expertionline.ro .

In acest moment ExpertiOnline.ro nu imparte informatiile salvate cu terti dar exista posibilitatea ca pe viitor sa faca acest lucru. Acest proces nu va include nici un fel de informatie personala ce va permite identificarea unei persoane. ExpertiOnline.ro va folosi serviciile unor companii specializate in procesarea cartilor de credit pentru a taxa utilizatorii Site-ului pentru folosirea ExpertiOnline.ro. Aceste companii nu retin, salveaza sau folosesc informatii personale ale Membrilor sau Expertilor pentru niciun alt scop auxiliar. ExpertiOnilne.ro isi rezerva dreptul de a se asocia cu alte companii pentru a putea oferi servicii specifice. Atunci cand un Membru se inregistreaza pentru aceste servicii, ExpertiOnline.ro va oferi informatiile necesare acestor terte parti pentru a putea oferi serviciile respective. Aceste terte parti nu au dreptul de a folosi informatii ce pot identifica o persoana in alte scopuri decat pentru a oferi serviciile respective.

ExpertiOnline.ro poate oferi, transfera, inchiria, vinde sau dona baza sa de date , fara a da nici un preaviz Expertilor, catre orice afiliat al CODE932, in caz de insolventa, vanzare sau orice fel de instrainare necesara sau considerate necesara de catre CODE932 pentru ca aceasta sa poata continua proiectul.

ExpertiOnline.ro are dreptul de a divulga orice informatie, cu caracter personal sau nu, pentru a putea identifica o persoana atunci cand legea sau organele legii, autoritatile sau orice organ guvernamental le cere, sau in orice proces legal intre ExpertiOnline.ro si un Expert sau Membru. Deasemenea ExpertiOnline.ro poate oferi aceste informatii dupa cum considera util in cazuri de urgenta sau atunci cand siguranta Membrului poate fi in pericol.

ExpertiOnline.ro, la discretia sa, poate crea alte website-uri in colaborare sau asociere cu parteneri. In aceste cazuri Membrii pot apare afisati in aceste site-uri, dar ExpertiOnline.ro nu va divulga informatii personale mai mult decat cele afisate public in profilul Membrului pe Site. ExpertiOnline.ro nu trebuie sa ceara aprobarea Membrilor in aceste cazuri.

Sus

Informatii generale

Daca un Membru doreste sa actualizeze profilul sau sau orice informatie precum adresa reala, adresa de e-mail, cont bancar, etc, sau daca un Membru nu mai doreste sa activeze pe Site, ExpertiOnline.ro ii va oferi posibilitatea sa faca aceste schimbari. Aceste operatiuni pot fi facute fie din interiorul contului de membru al Membrului sau printr-o cerere trimisa pe e-mail la adresa service@expertionline.ro .

Sus

Accesul International

ExpertiOnline.ro este un Site creat pentru piata romaneasca. Accesul este international pe acest Site. Daca accesati acest site din afara Romaniei o faceti in totalitate asumandu-va toate riscurile si pe responsabilitatea dumneavoastra.

Sus

Link-uri

ExpertiOnline.ro poate contine link-uri catre site-uri web operate de terte parti. ExpertiOnline.ro nu are niciun control asupra acestor terte site-uri sau asupra informatiilor oferite de acestea. Membrii sunt de acord ca ExpertiOnline.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor terte site-uri sau pentru continutul, publicitatea, produsele, termenii si conditiile sau orice alt material pe care acestea il contin. Membrii garanteaza si aproba ca ExpertiOnline.ro nu va fi considerat responsabil, direct sau indirect, pentru nicio paguba sau deficit produse sau presupus a fi cauzat de sau in conexiune cu utilizarea sau credibilitatea oricarui continut, produs sau serviciu disponibil pe orice tert web-site. ExpertiOnline sfatuieste Membrii sa fie precauti atunci cand parasesc ExpertiOnline.ro si sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de pe orice alt site pe care il viziteaza si care colecteaza informatii calificabile ca si informatii personale.

Sus

Publicitate

ExpertiOnline.ro poate include materiale publicitare pentru ExpertiOnline.ro sau pentru alte companii sau servicii. Accesand aceste materiale publicitare (bannere) un Membru poate fi redirectionat catre un tert web-site sau poate primi diferite mesaje, informatii din partea advertiser-ului. Membrul accepta si aproba ca ExpertiOnline.ro nu este responsabila pentru continutul, efectele sau actiunile acestor elemente publicitare ale tertilor. Membrul este singurul responsabil de orice comunicare cu advertiserul si orice tranzactie efectuata in legatura cu acesta.

Sus

Modificari si Incetarea contului pe ExpertiOnline.ro

ExpertiOnline.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau inceta, temporar sau permanent, serviciile ExpertiOnline.ro, cunotificarea prealabila a Membrilor. Membrul este de acord ca ExpertiOnline.ro sa nu fie considerat responsabil fata de Membru sau orice alta terta parte pentru orice modificare sau pentru incetarea serviciilor ExpertiOnline.ro, sau pentru orice pierderi ce pot rezulta din faptul ca Expertul sau Membrii intrerup comunicarea prin intermediul ExpertiOnline.ro.

Functionarea ExpertiOnline.ro depinde de diversi factori precum: software, hardware, retele de comunicare ale ExpertiOnline.ro sau ale contractorilor sau colaboratorilor sai. De aceea ExpertiOnline.ro nu poate garanta faptul ca functionarea ExpertiOnline.ro nu va fi intrerupta, sau ca va fi complet securizata sau fara nicio eroare. Astfel de situati vor fi asimilate fortei majore si vor exonera in totalitate ExpertiOnline.ro de raspundere pentru eventualele prejudicii cauzate sau pentru incetari ale conturilor Membrilor survenite in urma unui asemenea eveniment. ExpertiOnline.ro, singur, poate decide pentru orice motiv, terminarea participarii Membrilor in ExpertiOnline.ro si poate refuza accesul oricarui Membru in sistemul ExpertiOnline.ro

In cazul in care contul unui Membru nu este activ pe o durata de cel putin 6 luni calendaristice, platile efectuate de catre respectivul Membru in cadrul contului vor fi redirectionate catre ExpertiOnline.ro. In aceasta situatie Membrul va fi notificat cu un termen de 3 luni inainte, precum si cu 1 zi inainte de implinirea celor 6 luni pentru a utiliza fondurile ramase in contul sau pe ExperiOnline.ro. Numai dupa ce, in urma notificarilor, Membrul nu va utilize aceste fonduri, ele vor fi redirectionate catre ExpertiOnline.ro.

Sus

Incetarea Contului de catre Membru

Membrii pot inceta colaborarea cu ExpertiOnline.ro oricand, trimitand o nota scrisa si semnata personal catre ExpertiOnline.ro prin posta sau fax. E-mail-urile nu vor fi luate in considerare ca valide. ExpertiOnline.ro va invalida datele de logare ale contului Membrului in maxim treizeci (30) de zile de la primirea unei astfel de notificari. Chiar si dupa incetarea contului sau, toate obligatiile Membrului fata de ExpertiOnline.ro raman valide.

Sus

Proprietate Intelectuala

ExpertiOnline.ro este singurul proprietar al tuturor elementelor, in particular a copyright-ului, marcilor inregistrate, bazelor de date si patentelor, in ExpertiOnline.ro si in orice software, aplicatie, grafica, text sau orice material folosit in Site.

Membrului ii este interzis sa foloseasca roboti, sau spideri pentru a scana baza de date a ExpertiOnline.ro. Membrul poate folosi link-uri doar pe pagina sa personala din ExpertiOnline.ro.

ExpertiOnline.ro contine materiale cu copyright, secrete profesionale si informatii proprii, detinute de ExpertiOnline.ro. Acesti Termeni si Conditii Expert nu garanteaza Membrilor niciun drept pentru patente, copyright, marci inregistrate, nume de domenii sau orice alte drepturi, functii sau licente ale ExpertiOnline.ro. Membrul nu are permisiunea de a crea derivatii software bazate pe secrete profesionale, intelectuale sau know-how al ExpertiOnline.ro. Mai mult, Membrul nu are voie sa sub-licentieze, sa inchirieze, sa transfere, vanda sau sa faca niciun schimb comercial al contului sau pe Site.

Membrul nu are dreptul sa adapteze sau sa foloseasca nicio marca inregistrata, nume de domeniu sau orice altceva ce poate fi confundat ca fiind al ExpertiOnline.ro, sau sa intreprinda alte actiuni ce contravin cu drepturile de autor sau proprietate ale ExpertiOnline.ro.

ExpertiOnline.ro va detine toate drepturile pentru ExpertiOnline.ro si pentru tot continutul afisat pe ExpertiOnline.ro, incluzand copii ale datelor de orice fel transferate sau primite de catre Membru pe Site.

Sus

Politica de Copyright

ExpertiOnline.ro respecta politicile de copyright ale altora si cere utilizatorilor sai sa faca acelasi lucru. ExpertiOnline.ro poate, in anumite circumstante, la discretia sa, sa termine un cont sau accesul utilizatorilor care intreprind actiuni ce contravin cu politica de copyright a altora.
Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata in orice fel ce contravine politicii de copyright, va rugam sa oferiti Agentilor ExpertiOnline.ro urmatoarele informatii:

 1. O semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului materialului in discutie;
 2. O descriere a materialului ce se considera a fi fost copiat, incluzand URL (adresa WEB) a locatiei unde materialul in discutie exista sau o copie a materialului;
 3. O descriere a locatiei de pe Site unde materialul in discutie exista , incluzand URL;
 4. Adresa, numar de telefon si adresa de e-mail;
 5. O declaratie ca materialul in discutie si folosirea sa nu este autorizata de catre proprietarul sau, de agentul sau , sau de lege
 6. O declaratie, ca informatiile din prezenta notificare sunt corecte si ca sunteti proprietarul de drept al informatiilor aflate in disputa.
Sus

Licenta Limitata

ExpertiOnline.ro ofera drepturi non-exclusive si revocabile de utilizare a Site-ului catre Membri, cu conditia ca acesta sa nu copie, modifice, creeze elemente derivate sau sa nu atenteze in nici un fel la a descoperi coduri sursa ale Site-ului.

Sus

Garantii

Membrul va garanta si apara ExpertiOnline.ro, angajatii sai, reprezentantii, agentii si afiliatii de orice pierderi, daune, procese, judecari, costuri si penalitati ( incluzand costuri de judecata si tarifele avocatilor) in conexiune cu orice reclamatie, proces, actiune sau alta procedura adusa impotriva ExpertiOnline.ro, chiar si daca acestea pornesc de la : (a) orice eroare a unei reprezentari, garantii, conventii sau intelegeri a Membrului, conform cu aceasta intelegere; (b) oferirea de servicii din partea Expertului catre orice terta parte, indiferent daca aceasta terta parte este sau nu Membru al Site-ului; (c) orice material pe care Membrul l-a postat pe ExpertiOnline.ro si/sau orice continut de pe pagina Membrului sau in orice fel venita din partea Membrului catre Experti.

Sus

Notificari

Orice notificare sau comunicare va fi data in scris si, in cazul in care nu exista alte mijloace, data prin facsimil, metode de transmitere post platite ce necesita o confirmare de primite, sau posta electronica. Data confirmarii de primire va fi considerata ca data la care notificarea a fost facuta.

Sus

Delegarea

Membrii nu vor cesiona, oferi sau instraina in orice fel niciun drept sau obligatie, partial sau in totalitate, voluntar sau prin aplicarea legii, fara acordul prealabil in scris al ExpertiOnline.ro. Orice astfel de actiune facuta fara aprobarea in scris a ExpertiOnline.ro va fi considerata nula.

Sus

Modificari ale acestor Termeni si Conditii Expert

ExpertiOnline.ro poate schimba aceasta intelegere prin notificarea prealabila a Membrilor si afisarea modificarilor pe Site. Cu exceptia cazurilor specificate de catre ExpertiOnline.ro, toate modificarile vor deveni valabile din momentul afisarii. De aceea Membrii sunt incurajati sa verifice Termenii si Conditiile Generale periodic. Daca un Membru nu este de acord cu una sau mai multe modificari el poate termina colaborarea cu ExpertiOnline.ro.

Sus

Alte prevederi

Nimic din aceasta intelegere nu trebuie inteles ca facand oricare din parti partener, asociat, agent, reprezentant legal, angajator sau angajat al celuilalt. Niciuna din parti nu va avea, si nu va pretinde catre terte parti ca ar avea orice autoritate de a face declaratii, reprezentari sau intelegeri de orice fel, sau sa ia orice masura prin care sa implice cealalta parte, cu exceptia cazurilor in care are acordul scris al acesteia. Acest acord va trebui interpretat doar in concordanta cu legislatia statului roman, si orice conflict legal va fi rezolvat doar in instantele din Romania. ExpertiOnline.ro si serviciile oferite de catre Expertii de pe Site nu sunt destinate Membrilor din alte tari decat Romania.

Nicio exceptie, concesie, extensie, reprezentare sau alte modificari sau adaugiri la acesti Termeni si conditii Generale nu va fi valabila decat daca va fi afisata in scris in mod expres. Daca orice parte a acestor Termeni si Conditii Generale va di declarata invalida de catre o instanta Romana, celelalte parti ale intelegerii raman valabile.

Orice neregula poate fi semnalata de catre Membri la adresa service@expertionline.ro

Confirmați

Nu
Da
Nota

OK
Nota

OK

Vizualizează document