Modalități de plată

Securitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru echipa ExpertiOnline.ro. De aceea am selectat sisteme de plata si transfer de bani pe care le consideram extrem de sigure. Cu o vechime pe piata ce le confirma siguranta si profesionalismul, toti cei trei operatori financiari ale caror sisteme sunt integrate in site-ul ExpertiOnline.ro sunt nume consacrate atat pe piata interna cat si cea internationala.

Deasemeni am incercat sa selectam operatori ce va ofera cele mai mici comisioane si costuri de transfer pentru tranzactiile dumneavoastra. Va invitam sa studiati site-urile lor pentru a va convinge de siguranta pe care ei o ofera si pentru a studia politicile de confidentialitate ale fiecaruia in parte.

De fiecare data cand este efectuata o tranzactie financiara intre dumneavoastra a si Membru pe site ( cumparare de credit) sau ca si Expert pe site ( cumparare de credit sau plata catre Expert), acestea se desfasoara prin unul din acesti operatori. Astfel asiguram securitatea si confidentialitatea operatiunilor.

De exemplu, in cazul platii cu un card bancar, datele cardului dumneavoastra nu ajung la echipa ExpertiOnline si nici nu sunt stocate in vreun fel, ci sunt doar procesate de catre MobilPay si dupa efectuarea tranzactiei acestea sunt sterse.

Va rugam sa nu ezitati in a ne adresa orice intrebare legata de unul din colaboratorii nostri sau de modul in care se efectueaza tranzactiile de pe site-ul ExpertiOnline.ro .


MobilPay – unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii financiare din Romania se ocupa de tranzactiile efectuate prin SMS si prin carti de credit pe site-ul ExpertiOnline. Daca doriti sa aflati detalii despre modalitatea in care tranzactiile acestea se desfasoara va invitam sa cititi chiar pe pagina MobilPay http://www.mobilpay.ro/ro/workflow .

PayPal – este unul dintre cele mai folosite sisteme de plati online din lume si este implementat de nenumarate site-uri. Sistemul de plata prin PayPal functioneaza pe baza unui cont pe care trebuie sa il creati pe pagina www.paypal.com, si acest cont va avea atasat un cont bancar real si o adresa de e-mail. Datele dumneavoastra sunt pastrate confidential in interiorul contului si singurul element public va fi adresa de e-mail prin care faceti plata.

Moneybookers – este un site similar lui PayPal . Dupa un proces de inregistrare foarte simplu, pentru care se poate selecta limba Romana, contul dumneavoastra se activeaza si puteti incepe sa il folositi pt plati. Moneybookers ofera si posibilitatea de a avea un card de tip Mastercard atasat contului ce poate fi folosit la orice bancomat. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.moneybookers.com .

Va reamintim ca pentru orice alte informatii privind securitatea si modul de desfasurare al tranzactiilor financiare, si nu numai, puteti sa scrieti echipei ExpertiOnline la adresa de mail contact arond expertionline.ro .

Cu stima,
Echipa ExpertiOnline

Confirmați

Nu
Da
Nota

OK
Nota

OK

Vizualizează document